Malin Mohlkert, Konsultchef Nannynu! | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Malin Mohlkert, Konsultchef

Publicerat | november 19, 2015 | Kommentarer inaktiverade för Malin Mohlkert, Konsultchef


Malin Mohlkert, konsultchef

Hej!

Jag heter Malin Mohlkert och jobbar som konsultchef här på Nannynu! sedan november 2015 och därmed återvänt till min hemstad Stockholm efter fyra år i Umeå. I de norrländska skogarna studerade jag till civilekonom med inriktning mot Service Management, en inriktning som definierar mig på ett bra sätt då jag drivs av nya sociala möten och skapandet av relationer.

Jag har själv arbetat som barnvakt för Nannynu! under 2007-2008 och det känns otroligt roligt att få komma tillbaka, men denna gång få underlätta för fler familjer och samtidigt ge unga människor möjligheten att ta sig in på arbetsmarknaden. Min ambition är att alltid ge bästa möjliga service samt skapa långsiktiga relationer, både med er som familj och för dig som barnvakt.

Fritiden spenderar jag med min man, familj och vänner där jag gärna står för matlagningen. Jag tycker mycket om att resa och drömmer om att åka tillbaka till Australien, där jag bodde under en längre tid för några år sedan.

Jag ser fram emot att få hjälpa dig att hitta rätt barnvakt!

Malin

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier