Anna Lincoln, Rekryterare Nannynu! | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Anna Lincoln, Konsultchef

Publicerat | november 19, 2015 | Kommentarer inaktiverade för Anna Lincoln, Konsultchef


Anna Lincoln, rekryterare

Hej!

Anna heter jag och jobbar som konsultchef på Nannynu!. Jag är född 1992 och bor i Årsta, men är uppvuxen i Märsta. På fritiden spelar jag handboll, umgås med vänner och min stora familj.

Jag har sedan 2012 haft kontakt med Nannynu!. Jag började som barnvakt, och blev därefter rekryterad till kontoret för att hjälpa till som assistent vid olika tillfällen. November 2015 fick jag möjligheten igen och då började jag jobba som rekryterare. Nu, några månader senare jobbar jag som konsultchef och här har jag planen att stanna. Fördelen med att jobbat med olika delar i företaget är att man får full förståelse i alla olika typer av situationer och man får följa hela processen från att ta hand om barn, till att hantera ansökningar till att ta emot kundsamtal och anlita barnvakter åt andra familjer.

Som konsultchef är mitt mål att ge så bra service som möjligt till både familjer och barnvakter. Personligt engagemang och långsiktighet anser jag vara en väldigt viktiga ledord i mitt arbete.

Hör gärna av dig.

Vänliga hälsningar
Anna Lincoln

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier