Veckans stjärnbarnvakt - Charlotte från Täby | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt – Charlotte från Täby

Publicerat | november 16, 2015 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt – Charlotte från Täby


Veckans stjärnbarnvakt - Charlotte från Täby

Charlotte har arbetat hos oss sedan juni 2015 i en familj boende i Djursholm. Charlotte är en uppskattad barnvakt av både familjen och oss på Nannynu!. Vi ser fram emot att fortsätta jobba med henne även nästa år.

Charlotte är 18 år och studerar tredje året på Danderyds gymnasium där hon läser internationell ekonomi. När hon inte jobbar på Nannynu! är hon gärna med vänner och familj eller spelar innebandy

Varför tycker du att det är roligt att passa barn och jobba som barnvakt?
Jag har växt upp med många kusiner vilket gjort att jag trivs med barn runt om mig. Jag och min kusin Felix är de äldsta kusinerna vilket har gjort att vi ofta fått ta hand om våra småkusiner, därför är jag van vid att ta ansvar och har mycket tålamod. Jag trivs helt enkelt med barn runt om mig och har kul med dem.

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
Det bästa med att få barnvaktsjobb genom Nannynu! är att man får en familj som passar en själv. Man matchas med en familj som passar in med ens egna schema vilket underlättar väldigt mycket.

Ditt bästa tips till andra barnvakter?
Var barnvakt åt en familj som passar just dig! Ha bra kontakt med dem via sms och fråga om något är oklart.

Nedan har veckans stjärnbarnvakt Charlotte skrivit hur en arbetsdag kan se ut:
Ibland är mitt barnvaktsbarn redan hemma, så då kommer jag direkt till huset. Då leker jag med barnet, läser böcker, bygger kojor, ja allt möjligt. Ibland tar vi en paus och äter en frukt. Ibland är föräldrarna hemma samtidigt och ibland inte. Sedan när middagen närmar sig så åker jag hem!

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier