Nike Rietz, Rekryteringsassistent Nannynu! | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Nike Rietz, Rekryteringsassistent

Publicerat | november 12, 2015 | Kommentarer inaktiverade för Nike Rietz, Rekryteringsassistent


nikeweb

Hej!

Mitt namn är Nike och jag jobbar som rekryteringsassistent här på Nannynu!. Jag tog studenten i juni 2015 och har tidigare jobbat mycket inom servicebranschen.

Första gången jag kom i kontakt med Nannynu! var 2013. Då började jag jobba som barnvakt åt två underbara familjer, som jag än idag har god kontakt med. Det var ett helt fantastisk kliv in på arbetsmarknaden, och gav mig en erfarenhet som jag alltid kommer att ha nytta av. Efter sommaren 2015 började jag med att jobba lite extra på kvällar och helger här på kontoret, och med tiden blev det en heltidsanställning. Det jag tycker är bäst med mitt jobb är den dagliga kontakten jag får med människor. Att jag får möjligheten att prata med så många olika typer av människor varje dag är för mig guld värt!

Jag har fantastiska kollegor omkring mig som jag ser upp till och dagligen tar lärdom av. Dessutom är Nannynu! ett grymt exempel på hur du kan utvecklas i ditt jobb och öppna möjligheter, bara du visar framfötterna!

Hälsningar

Nike

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier