Elin Jernbäcker, Rekryteringsassistent | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Elin Jernbäcker, Rekryteringsassistent

Publicerat | november 12, 2015 | Kommentarer inaktiverade för Elin Jernbäcker, Rekryteringsassistent


ElinJernbäcker

Hej!

Mitt namn är Elin och jag arbetar extra som rekryteringsassistent här på Nannynu!. Det är ett roligt arbete där jag ständigt utvecklas och får möjlighet att ha kontakt med många olika människor varje dag. Det roligaste med mitt arbete är att rekrytera engagerade och drivna barnvakter till våra familjer. För att hitta bra barnvakter så tar jag bland annat hjälp av mina erfarenhet från att själv ha arbetat som barnvakt samt som vikarie på förskolor.

När jag inte arbetar så studerar jag på Stockholms universitet på personal, arbetsliv och organisationsprogrammet. Det är en treårig utbildning som jag är klar med till vårterminen 2016. På min fritid tycker jag främst om att umgås med nära och kära, gärna över en fika. Annars gillar jag att träna, nu för tiden springer jag och går på gym mest men förr har jag även spelat fotboll och pingis.

Om du funderar på att skaffa barnvakt eller att själv arbeta som barnvakt så tycker jag absolut att du ska höra av dig till oss här på Nannynu!.

Med varma hälsningar,

Elin Jernbäcker

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier