Anna Brandt Svärd, Rekryterare Nannynu! | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Anna Brandt Svärd, Rekryterare

Publicerat | november 12, 2015 | Kommentarer inaktiverade för Anna Brandt Svärd, Rekryterare


AnnaBS

Hej!

Mitt namn är Anna Brandt Svärd och jag har varit en del av Nannynu! sedan oktober 2013 då jag började arbeta som barnvakt här. Jag såg det som ett perfekt extrajobb i kombination till mina studier eftersom jag tycker att barn är helt fantastiska. När jag hade pluggat klart min treåriga utbildning började jag i september 2015 arbeta heltid som assistent på kontoret på Nannynu! och  från november 2015 arbetar jag istället som rekryterare.

Från början kommer jag ifrån Åhus i Skåne men bor sedan hösten 2012 i Stockholm. Jag flyttade hit för att läsa kandidatprogrammet i ekonomi och IT på Stockholms Universitet. Under tiden har jag hunnit bli kär i både staden och i min pojkvän så jag har därför inga planer på att flytta härifrån.

Efter att ha varit assistent åt konsultcheferna och därigenom haft mycket kontakt med redan anställda barnvakter ska det bli väldigt spännande att backa ett steg i processen och istället få vara med och ta fram alla dessa duktiga och ambitiösa barnvakter. Eftersom jag själv varit barnvakt åt tre underbara tjejer i snart två år vet jag vad som krävs i rollen och vad familjerna värdesätter hos en bra barnvakt, vilket kan gynna mig som rekryterare. Det är en otroligt bra grej att vi hjälper ungdomar att komma ut på arbetsmarknaden samtidigt som barnfamiljernas vardag underlättas. Jag är också glad över att få jobba på en så trivsam arbetsplats med så drivna och roliga kollegor.

Vänliga hälsningar,

Anna

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier