Veckans stjärnbarnvakt - Susanna från Östermalm | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt – Susanna från Östermalm

Publicerat | oktober 26, 2015 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt – Susanna från Östermalm


Veckans stjärnbarnvakt - Susanna från Östermalm

Susanna har arbetat hos oss sedan december 2014. Familjen hon arbetar hos bor i Hammarby sjöstad. Familjen tycker Susanna är en grym barnvakt som de är väldigt glada att ha. Vi på Nannynu! ser fram emot att fortsätta jobba med henne.

Susanna är 18 år och har Nannynu! som sin sysselsättning vid sin av tredje året på Kungsholmens gymnasium. Nedan kan ni läsa om Susannas tankar om Nannynu! och barnvaktsjobbet.

Jag tycker om att vara barnvakt, dels för att barnen visar mycket uppskattning för den nya personen som kommer dit bara för att spendera tid med dem. Det är också fantastisk att lära känna en ny familj, dom jag annars inte hade träffat!

Barn är magiska på det sättet att det är genuina i vad dem känner och uppskattar varje person som uppskattar dem. Jag förvånas varje gång över hur mycket barnen kommer ihåg från de andra tillfällena.

Genom Nannynu! är det möjligt att få ta del av en grundutbildning i barnsäkerhet och HLR, vilket gör både mig och föräldrarna tryggare. Tips till andra barnvakter: låt barnen välja mellan två olika alternativ av aktiviteter som ni kan göra, det får dem att känna sig delaktiga men ändå inte överväldigade av för många alternativ.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier