Veckans stjärnbarnvakt - Emma från Bromma | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt – Emma från Bromma

Publicerat | oktober 5, 2015 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt – Emma från Bromma


Veckans stjärnbarnvakt - Emma från Bromma

Emma har arbetat hos oss sedan december 2012. Nu arbetar hon i två familjer i Bromma, strax utanför Alvik. Emma har alltid varit en väldigt populär barnvakt hos oss, hon ger ett lugnt intryck och är väldigt uppskattad av barnen.

Emma är 22 år och har Nannynu! som sin huvudsakliga sysselsättning. När hon inte arbetar hos Nannynu! så tränar hon, sjunger eller ritar Emma gärna.

Här kan du läsa intervjun med Emma:

Ett drömjobb jag har haft sen jag var liten är att bli förskollärare, att ta hand om barn, leka och lära dem saker. För att bli förskollärare måste jag plugga vidare på universitetet och eftersom Nannynu! finns kan jag ta hand om barn både tills jag kommit in och samtidigt som jag pluggar.

Jag tycker att det är kul att passa barn eftersom man får vara med i deras utveckling, speciellt yngre barn. Att leka med dem och se till att de har så roligt som möjligt.

Jag är väldigt glad att jag hittade Nannynu!, jag fick möjligheten att göra det jag älskar. Jag tycker att Nannynu! gör ett bra jobb, de hjälper oss som vill bli barnvakter att få en familj, det går alltid väldigt smidigt och man kan alltid lita på att de gör sitt jobb.

Mitt tips till andra barnvakter är att ha kul och vara kreativ så kommer allt gå bra. Se också till att kommunicera mycket med föräldrarna!

Så här ser en vanlig dag ut hos familjerna:

På morgonen så kommer jag hem till familjen, väcker barnen och ser till att de får i sig frukost, tar fram ytterkläder och följer med barnen till skolan/förskolan.

På eftermiddagen hämtar jag barnen på förskolan, väl hemma leker vi en stund innan maten, den yngre vill oftast läsa böcker och den äldre brukar leka med LEGO. Sedan äter vi innan vi antingen är ute en stund på gården och leker massa olika lekar, eller så är vi inne och leker eller ritar. Sedan kommer föräldrarna hem, vi pratar en stund om hur det har gått och sedan går jag hem.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier