Veckans stjärnbarnvakt - Evelina från Uppsala | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt – Evelina från Uppsala

Publicerat | september 28, 2015 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt – Evelina från Uppsala


EvelinaE

Evelina har arbetat hos oss sedan oktober 2014 i en familj boende i Björklinge utanför Uppsala. Evelina är en mycket uppskattad barnvakt. Familjen berättar sonen är väldigt förtjust i henne. Vi på kontoret ser fram emot att följa Evelina i sitt arbete under hösten.

Evelina är 18 år och går nu Thoren business school i Uppsala där hon studerar ekonomi. När hon inte jobbar på Nannynu! så sjunger hon mycket. 

Varför tycker du att det är roligt att passa barn och jobba som barnvakt?
För att jag älskar barn! Det är så kul att se att dem tycker om mig och att veta att dem har roligt. Att se att andra blir glada av så små saker gör mig lycklig.

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
Jag tycker det är kul för att just barn är en stor passion för mig och jag hade inte valt något annat företag att jobba för.

Vilka guldkorn och faror finns i området där du passar barnen?
Vi har en mulleskog samt en stor lekplats där vi kan leka hela dagarna! Kossor finns också som är roliga att titta på. Det är en ganska trafikerad väg men vi försöker att hålla oss borta från den.

Ditt bästa tips till andra barnvakter?
Ha kul och se till att barnen tycker om dig lika mycket som du tycker om dem för då blir jobbet roligare.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier