Veckans stjärnbarnvakt - Nafi från Södermalm | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt – Nafi från Södermalm

Publicerat | augusti 12, 2015 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt – Nafi från Södermalm


Veckans stjärnbarnvakt - Nafi från Södermalm

Nafi har arbetat hos oss sedan mars 2015 i centrala Stockholm. Nafi är en toppenbarnvakt som utför sitt arbete på ett väldigt bra sätt. Vi ser fram emot att fortsätta med Nafi hösten 2015.

Nafi är 18 år och börjar nu i augusti studera sitt tredje år på Klara Norra Gymnasium. När hon inte är i skolan eller på Nannynu! lyssnar hon gärna på musik, läser böcker eller tittar på film. Vi på Nannynu! ser fram emot att fortsätta med Nafi under 2015. Nedan kan ni läsa intervjun med Nafi.

Jag tycker att det är jättekul att jobba på Nannynu!, eftersom min handledare Emilia verkligen tar hänsyn till hur det går för mig och vad jag tycker om familjerna jag har. Samt att andra som jobbar på kontoret är väldigt ansvarsfulla. Om min handledare inte är på plats, då vet jag att jag kan alltid få hjälp av andra som finns på kontoret.

Där jag passar barnen finns en park som heter Klockparken, det är väldigt nära hemmet och förskolan där barnen går. Det tar inte mer än två eller tre minuter från hemmet till parken eller från förskolan till parken. I parken brukar barnen cykla eller åka sparkcykel med andra barn i området.

När det gäller bilvägar eller övergångsställen i området vet barnen precis var de får vara och inte vara. Jag tar för säkerhetsskull alltid upp reglerna som gäller när vi är ute.

Mitt bästa tips till andra barnvakter är att inte vara rädd att kommunicera med föräldrarna, var alltid ärlig mot dem när du ger en ”kort rapport” om vad ni har gjort under dagen. Säg till föräldrarna om du märker något som du tycker är fel, det är viktig att både föräldrarna och du kan lita på varandra.

En arbetsdag för mig börjar från att jag hämtar barnen kl 16:00 från förskolan.  Om solen skiner och barnen inte är för trötta går vi in i lägenheten för att hämtar hjälm och cykel/sparkcykel. Sedan är vi ute i ca 1 eller 1 och en halv timme. Efter allt lekande går vi in i hemmet där barnen får lite frukt och dryck medan jag lagar middag till dem vid ca kl 17 och 17:30. Vid kl 19:00 – 20:00 brukar föräldrarna komma hem och då ger jag föräldrarna en kort rapport om hur dagen gick och efteråt kramar jag barnen hejdå. Så börjar och slutar en arbetsdag för mig.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier