Veckans stjärnbarnvakt - Vera från Bromma | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt – Vera från Bromma

Publicerat | juni 15, 2015 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt – Vera från Bromma


VeraE

Vera har arbetat hos oss sedan januari 2015 i en familj i Bromma, Stockholm. Det är familjen själva som rekommenderat oss att utnämna Vera till veckans stjärna. Hon förtjänar en guldstjärna om ni har en sådan”. Hon beskrivs som en storasyster som är ansvarsfull kreativ och rolig. 

Vera är 17 år och kommer till hösten börja tredje året på Kungsholmens gymnasium. Förutom att jobba på Nannynu! spelar hon volleyboll och piano. Vi på Nannynu! ser fram emot att fortsätta med Vera under 2015.

Varför tycker du att det är roligt att passa barn och jobba som barnvakt?
Möjligheten att släppa lös mitt 5-åriga inre. Rita, pyssla och leka. Du kan hitta på så många kreativa saker och ju mer kreativt desto roligare tycker barnen att det är.

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
Från första början så ger de dig all information du kan tänkas behöva och finns alltid där om du har frågor. Vidare hjälper de dig med alla steg som uppkommer så som tidrapportering och följer upp så att allt går som det ska.

Vilka guldkorn finns i området där du passar barnen?
Båtparken, Björklundshage och Kyrksjön (ängar och skog).

Vilka faror finns det i området där du passar barn?
Bällstavägen (alla kör för fort eftersom den är lång och rak).

Ditt bästa tips till andra barnvakter?
Försök att ha så roligt som möjligt! Om du har kul så kommer även barnen ha kul. Var kreativ och ”go crazy”.

Nedan har veckans stjärnbarnvakt Vera skrivit hur en arbetsdag kan se ut:
Jag har två killar 6 och 3 år. Hämtning på dagis vid 16.30. Vi går tillsammans hem och leker lite på en närliggande äng längs vägen. När vi kommer hem lagar jag och 3-åringen mat medan 6-åringen leker med LEGO eller pysslar. Vi äter sen i lugn och ro. Efter det så pysslar vi, klär ut oss eller bara busar. Ibland har vi tema, tex Frost eller Musse Pigg, då klär vi ut oss till dem, lyssnar på låtar från filmen och ritar teckningar av karaktärerna. Detta gör vi fram tills dess att någon av föräldrarna kommer hem, runt 19.00.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier