Malin Pajnert, Rekryterare | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Malin Pajnert, Rekryterare

Publicerat | juni 10, 2015 | Kommentarer inaktiverade för Malin Pajnert, Rekryterare


Malin Pajnert, Rekryterare

Hej!

Mitt namn är Malin och jag började arbeta som rekryterare här på Nannynu! i juni 2015. Jag befinner mig i Göteborg och ser alltså till att hitta rätt barnvakter här och i närområdet runt omkring.

Jag studerar idag Personalvetarprogrammet vid Göteborgs Universitet och har tidigare arbetat på skola med barn i flera åldrar. Erfarenheter jag tog med mig därifrån kommer väl till användning i jakten på att hitta de mest lämpade barnvakterna för olika familjer. På Nannynu! arbetar vi med matchning mellan barnvakt och familj då det är viktigt att båda parter trivs med varandra för att allt ska fungera så bra som möjligt!

Tycker Du att ett arbete som barnvakt låter roligt och tror att Du är rätt person för jobbet? Tveka då inte att kontakta mig för mer information eller om Du har några frågor!

Jag hoppas att vi ses!

/ Malin

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier