Veckans stjärnbarnvakt - Ebba från Vasastan | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt – Ebba från Vasastan

Publicerat | juni 1, 2015 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt – Ebba från Vasastan


Veckans stjärnbarnvakt - Ebba från Vasastan

Ebba har arbetat hos oss sedan november 2014 i en familj i Gamla stan. Hon är en väldigt uppskattad barnvakt. Familjen beskriver henne som en trygg och kreativ person som deras son älskar.

Ebba är 18 år och bor i Vasastan, Stockholm. Förutom att jobba på Nannynu! studerar hon tredje året på Östra Reals gymnasium. På fritiden är hon gärna med vänner eller tränar.

Varför tycker du att det är roligt att passa barn och jobba som barnvakt?
För det första så känns det knappt som ett jobb att vara barnvakt då man har väldigt kul under sina arbetspass. Det är även roligt att känna att man blir uppskattad för det man gör, både av föräldrarna men också såklart av barnet när man märker hur glad han blir när man kommer och inte vill att man ska gå när passet är slut.

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
Det är skönt att veta att Nannynu! alltid finns där för att hjälpa oss barnvakter ifall det skulle uppstå något problem. Det är också smidigt att det är Nannynu! som ordnar med inbetalningarna från föräldrarna och ens lön, så slipper man tänka på det själv.

Ditt bästa tips till andra barnvakter?
Ha tålamod med barnet, men visa ändå att det är du som bestämmer. Om barnet vill leka något särskilt kan du också som barnvakt lägga till något extra i leken så att det blir en speciell lek, vilket gör att den blir roligare!

Nedan har veckans stjärnbarnvakt Ebba skrivit hur en arbetsdag kan se ut:
Jag brukar hämta från förskolan kl. 16.00, sedan går vi hem. När vi kommit hem leker vi tills jag börjar förbereda middagen runt 17 – 17.30. Vi leker allt från kurragömma, affär, bygga lego och tågbanor eller med hans dinosaurier. Att rita kartor för att sen gå på skattjakt är också något som han tycker är väldigt kul. Efter vi ätit fortsätter vi att leka till hans föräldrar kommer hem runt 19.00. Blir det längre pass brukar jag även natta honom med välling och sagoläsning i sängen.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier