Certifierad barnpassning, en del av nanny.nu säkerhetstänkande. | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Nannycertifiering av barnvakterna

Publicerat | maj 26, 2015 | Kommentarer inaktiverade för Nannycertifiering av barnvakterna

För oss på Nannynu! är utbildning väldigt viktigt, vi vill att våra barnvakter känner sig trygga, säkra och proffsiga i sitt arbete. Därför har vi bland annat skapat en onlineutbildning, en Nannycertifiering, som alla våra anställda barnvakter får genomföra. I den går vi igenom deras arbetsbeskrivning och vad som förväntas av dem som barnvakter på Nannynu! med särskild betoning på säkerhet, ordning & reda, kommunikation och kreativitet. Vi ger även konkreta exempel samt tips och råd på hur man kan agera i olika situationer som kan uppstå när man jobbar som barnvakt.

Materialet till kursen har utvecklats i samråd med barnpsykologen Märta Lönnquist som har varit bollplank och rådgivare. Hon kommer även att finnas till hands i framtiden för att diskutera andra frågeställningar som kan komma upp.

Märta Lönnquist är leg. psykolog/leg. psykoterapeut och specialist i klinisk psykologi samt utbildad handledare och lärare i psykoterapi. Hon har arbetat som psykolog inom PBU (Psykisk barn- och ungdomsvård, idag BUP) under drygt 20 år. Sedan starten av Karlaplans Psykoterapigrupp 1988 är Märta verksam där på heltid. Märta har arbetat som handledare och lärare, bl.a. inom olika utbildningar vid Ericastiftelsen. Hon är medlem i såväl Sveriges Psykologförbund som i Psykologföretagarna och ansluten till Föreningen för barn- och ungdomspsykoterapeuter samt Riksföreningen Psykoterapicentrum.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier