Veckans stjärnbarnvakt - Sheba från Solna | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt – Sheba från Solna

Publicerat | maj 18, 2015 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt – Sheba från Solna


Veckans stjärnbarnvakt - Sheba från Solna

Sheba är 19 år och bor i Solna. Hon har arbetat hos oss sedan december 2013 i flera olika familjer. Vi på Nannynu! är glada över att Sheba jobbar hos oss. Hon är en väldigt uppskattad barnvakt som vi stolt skickar ut till sina familjer. Vi är glada att hon jobbat sedan 2013 och ser fram emot att hon fortsätter med oss 2015.

Nedan kan ni läsa om vem Sheba är, varför hon vill jobba som barnvakt och varför hon valt Nannynu!.

Sheba heter jag och är 19 år gammal, född och uppväxt i Solna. Har arbetat inom Nannynu! i några år nu där jag trivs väldigt bra. Jag har flera familjer som bor lite överallt, alltifrån Hammarby sjöstad till innerstan (Östermalm). För mig spelar inte avståndet någon roll för mig. För om man trivs med sitt arbete har man ork och viljan att åka långt. Utöver mitt barnvakt jobb studerar jag sista året på gymnasiet.

Detta jobb passar mig utmärkt. Att vara barnvakt är inte alls ansträngt utan snarare tvärtom, det är jättekul att arbeta som barnvakt. Man blir en del av familjen vilka jag gärna spenderar tid med. Det bästa med att vara barnvakt för mig är att man har roligt på jobbet, man känner inte av man ”jobbar” utan man känner sig så himla fri. Man får ett enormt bra stöd från föräldrarna, i alla fall jag. Att vara barnvakt hos Nannynu! är inte ett jobb man har utan det blir en del av ditt liv. Det handlar om ansvar och tillit som föräldrarna ger dig.

En vanlig vardag med barnen som jag passar, är hämtning från dagis, hitta på något skoj på vägen hem som att stanna i en park i några timmar eller åka pulka i en backe. Sedan åker vi hem med barnen och lagar middag och vilar tills föräldrarna kommer hem. Det är nästan som att spendera tid med sina egna småsyskon. Det viktiga för mig när jag är med barnen är att det ska lyssna på mig, se mig som deras ansvarige och inte bara deras kompis. Det gäller och visa barnen vart gränsen går; att stanna vid övergångsstället, att äta vid middagstid, att hålla barnvagnen när man passerar gatan. Visst kan barnen blir lite tjuriga när du visar dig bestämd med det är viktigt, så barnen inte hamnar i fara. Trygghet för mig kommer först.

Det bästa med att arbeta som barnvakt hos Nannynu! är att man har så otroligt bra kontakt både med personalen som arbetar på Nannynu! men även familjerna som man arbetar hos. Att ha en bra kontakt med familjen ökar trivsel och bekvämligheten hos dig som barnvakt. Jag har väldigt bra kontakt med mina familjer där vi hörs via telefon om vilka tider som passar båda. Jag är supernöjd med att arbeta på Nannynu!, det passar perfekt för mig då jag studerar vid sidan om. Passa på och sök, ni kommer inte att ångra er. Tvärtom!

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier