Teodor Hammarström, Konsultchef | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Teodor Hammarström, Konsultchef

Publicerat | maj 7, 2015 | Kommentarer inaktiverade för Teodor Hammarström, Konsultchef


Teodor

Hej!

Jag heter Teodor och började jobba som konsultchef här på Nannynu! i april 2015. Att få vara en del av ett team som hjälper familjer att få sin vardag att gå ihop är för mig oerhört meningsfullt.

Min hemort är för tillfället Uppsala där jag tidigare läste Kandidatprogrammet med inriktning mot Personal- och Arbetslivsfrågor. Från början är jag dock uppvuxen på västkusten i Hallands nordligaste ort: Kungsbacka. Den största delen av min fritid lägger jag på att skapa, lyssna på och spela musik. Även figurspel och allmänt häng med vänner och bekanta brukar fylla ut kvällarna.

I min roll som konsultchef är mitt främsta mål att ge så bra service som det bara går till alla de familjer och barnvakter som jag kommer i kontakt med. Min uppgift är att ta emot barnvaktsförfrågningar och söka efter den perfekta kandidaten för uppdraget, för att sedan följa upp och fungera som en kontaktperson. Kontinuitet och långsiktighet ligger alltid i fokus när jag matchar ihop barnvakter och familjer!

Hör gärna av dig!

Teodor

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier