Nannynu! hjälper till att skapa entreprenörer i Kenya | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Nannynu! hjälper till att skapa entreprenörer i Kenya

Publicerat | mars 24, 2015 | Kommentarer inaktiverade för Nannynu! hjälper till att skapa entreprenörer i Kenya


HandInHand

Hand in Hand arbetar idag med två byprojekt i Kenya där de hjälper människor att bli entreprenörer för att kunna skapa egna företag och framtida arbetstillfällen. Vi på Nannynu! tycker det är ett väldigt bra och viktigt initiativ som vi valt att stödja med donation.

Hand in Hand Sweden är en ideell förening som arbetar utan vinstintresse. De arbetar med insamling av donationer från svenska institutioner, företag och privatpersoner men de har också ett ansvar för att övervaka och utveckla arbetet i de länder där Hand in Hand har verksamhet. Hand in Hands metod att bekämpa fattigdomen är genom att hjälpa fattiga människor att hjälpa sig själva. Det gör de genom  att utbilda och träna kvinnor i entreprenörskap och sedan, ibland med hjälp av mikrolån, hjälpa dem starta ett eget företag. Genom familjens ökade inkomst låter föräldrarna barnen sluta arbeta för att gå i skolan.

Entreprenörskap och att sätta kvinnor i arbete går i linje med varifrån Nannynu! själva kommer ifrån och vad vi idag arbetar med, fast på den svenska marknaden. Därför känns det naturligt och viktigt att kunna hjälpa till och bidra på distans i detta projekt.

Tycker du att detta låter spännande och vill veta mer? Gå in på Hand in Hands hemsida för att läsa mer om hur du kan vara med och bidra.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier