Stephanie Melas, Rekryteringsassistent | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Stephanie Melas, Rekryteringsassistent

Publicerat | mars 20, 2015 | Kommentarer inaktiverade för Stephanie Melas, Rekryteringsassistent


Stephanie Melas, Rekryteringsassistent

Hej!

Mitt namn är Stephanie Melas och jag jobbar som rekryteringsassistent på Nannynu! samtidigt som jag pluggar programmet Personal, Arbete och Organisation på Stockholms Universitet. Det känns väldigt roligt och lärorikt att jobba här och hjälpa till med anställningsprocessen.

Jag är uppvuxen i Grekland och jag flyttade till Stockholm, Kungsholmen för sju år sen. På min fritid tycker jag om att resa, gå på bio, träna eller umgås med min familj och vänner.

Med vänliga hälsningar,
Stephanie

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier