Johanna Nordin, Rekryteringsassistent | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Johanna Nordin, Rekryteringsassistent

Publicerat | mars 16, 2015 | Kommentarer inaktiverade för Johanna Nordin, Rekryteringsassistent


Johanna Nordin, Rekryteringsassistent

Hej!

Mitt namn är Johanna Nordin och jag jobbar som rekryteringsassistent på deltid här på Nannynu! Jag tycker det är jätteroligt att få vara med i rekryteringsprocessen och få hjälpa till att hitta erfarna och duktiga barnvakter till våra familjer!

När jag inte är på Nannynu!-kontoret tillbringar jag mycket tid på Stockholms Universitet där jag går kandidatprogrammet Personal, Arbete och Organisation. Jag är i mitten av utbildningen och trivs superbra då jag har ett stort intresse för hur organisationer fungerar och allt som rör personalen i en organisation.

På min fritid tycker jag om att umgås med mina vänner, fika, träna, läsa, titta på serier, äta goda bruncher, promenera och njuta av storstadslivet!

Jag är mycket glad över att få vara en del av Nannynu!-teamet och få jobba tillsammans med så engagerade och duktiga medarbetare som alla strävar efter att utföra ett arbete i världsklass.

Varma hälsningar,

Johanna

 

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier