Nannynu! och Jeanette Holm i SvD | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Nannynu! och Jeanette Holm i SvD

Publicerat | mars 13, 2015 | Kommentarer inaktiverade för Nannynu! och Jeanette Holm i SvD


Läsa hela artikeln om Nannynu! och Jeanette Holm i SvD här

Idag är Nannynu! med sin grundare Jeanette Holm i Svenska Dagbladet. Jeanette pratar om var Nannynu! är idag, om branschen, det politiska läget och var hon ser sig i framtiden.

När hon var 28 år sade hon upp sig från Evli Bank för att starta eget. Någon affärsidé hade hon inte.

– Jag gav mig själv en månad att komma på något.

Hon kom fram till 20 olika förslag. När hon gick igenom affärsmöjligheterna stack ett av dem ut: barnpassning. Rut-avdraget hade precis införts, arbetsgivaravgifterna för unga hade sänkts och några konkurrenter fanns knappt. I början var det inte ens moms på barnpassning.

Jeanette Holm hyrde ett skrivbord i Gamla Stan och började intervjua barnvakter. En månad senare startade hon Nannynu.

– Efter det har det varit helt hysteriskt.

Efter bara ett halvår fick hon anställa administrativ personal för att hinna med allt arbete med barnvakterna. I dag har Nannynu 21 fast anställda och 900 barnvakter – och en omsättning på 30 miljoner.

Konkurrenterna ligger långt efter. Det näst största barnpassningsföretaget är bara en femtedel så stort som Nannynu. I Stockholm har företaget över 50 procent av marknaden och nyligen öppnade Nannynu barnpassning i Uppsala, Göteborg och Malmö.

Locka kunder har aldrig varit något bekymmer. Familjer som behöver hjälp att hämta barn på dagis är Nannynus största kundgrupp och efterfrågan på barnvakter är större än tillgången.

– Det är så sjukt mycket kunder som hör av sig. Vi har i princip varit ordermottagare sedan starten.

Läs hela artikeln ur Svenska Dagbladet här.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier