Veckans stjärnbarnvakt - Felicia från Sundbyberg | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt – Felicia från Sundbyberg

Publicerat | mars 2, 2015 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt – Felicia från Sundbyberg


Veckans stjärnbarnvakt - Felicia från Sundbyberg

Felicia har arbetat hos oss sedan februari 2014. Hon jobbar i tre olika familjer där två bor i Sundbyberg och en bor på Kungsholmen. Felicia är trygg, tydlig, ordningsam och lekglad med barnen. Vi på Nannynu! ser fram emot att fortsätta med Felicia under 2015.

Felicia är 18 år gammal och bor i Sundbyberg. Förutom att jobba på Nannynu! studerar hon tredje året på Jensen Gymnasium Västra med inriktning barn & fritid. När hon inte är i skolan eller jobbar på Nannynu! är hon med vänner, pojkvän eller på gymmet. 

Varför tycker du att det är roligt att passa barn och jobba som barnvakt?
Jag har alltid tyckt om att arbeta med barn, barn är så himla smarta och tänker så annorlunda. Det är så kul att se utvecklingen på ett barn.

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
Jag tycker att Nannynu! har en väldigt bra sammanhållning med oss anställda och kollar hela tiden så vi trivs med familjerna vi jobbar med. Det är ett seriöst företag i mina ögon som jag verkligen trivs att jobba för.

Vilka guldkorn finns i området där du passar barnen?
Jag arbetar som sagt för 3 familjer. Den familjen i Kungsholmen bor nära flera olika parker, en badplats och mycket natur. Dom i Sundbyberg bor nära biograf, lekplatser, fotbollsplan.

Vilka faror finns det i området där du passar barn?
Det finns övergångsställen på bägge ställen men jag är alltid noga med att se till så att dom håller mig i handen och vi kollar alltid tillsammans ifall det kommer en bil/cyklist.

Ditt bästa tips till andra barnvakter?
Ha roligt med barnen! Fråga vad dom vill göra, om dom har förslag på någonting, om dom vill till någon speciell lekplats. Baka med barnet eller låt barnet hjälpa till att laga maten om han/hon vill det.

Nedan har veckans stjärnbarnvakt Felicia skrivit hur en arbetsdag kan se ut:
Jag hämtar på förskolan, innan vi går hem så brukar vi stanna förbi på någon lekplats och leka där ett tag, sen går vi hem och leker lite eller läser böcker. Sedan så äter vi middag, sen leker vi lite till och sedan förbereldelse inför vila (bada, borsta tänderna, byta blöja, göra välling). Därefter så lägger jag dom, sjunger lite sånger eller läser en bok.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier