Jeanette Holm nominerad till SvD affärsbragd 2015 | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Jeanette Holm nominerad till SvD affärsbragd 2015

Publicerat | februari 25, 2015 | Kommentarer inaktiverade för Jeanette Holm nominerad till SvD affärsbragd 2015


Jeanette Holm

Jeanette Holm nominerad till SvD affärsbragd 2015

Nannynu!s grundare Jeanette Holm fd. Gorosch är nominerad till SvD affärsbragd 2015. Priset går till en person som gjort en förtjänstfull prestation inom näringslivet som kan kopplas till insatser gjorda under de senaste åren. Jeanette Holm är stolt och hedrad över att bli nominerad till det fina priset, att barnpassningsföretaget Nannynu! finns representerat.

”Hon har gjort barnpassning till en framgångsrik affärsidé. I samband med att rut-avdraget infördes drog entreprenören Jeanette Holm igång sitt barnvaktsföretag på nätet 2007. I flera intervjuer har hon beskrivit hur efterfrågan på barnvaktstjänster då exploderade och med sänkta arbetsgivaravgifter för ungdomar var tajmingen perfekt. Hon var i stort sett ensam på barnpassningsmarknaden och bröt med sitt bolag Nanny.nu helt ny mark.”, skriver Svenska Dagbladet här

2014 instiftade tidningen priset SvD Affärsbragd för att uppmärksamma och sätta strålkastarljusen på svenskt entreprenörskap. SvD vill med priset lyfta fram de goda exemplen och inspirera andra till att våga satsa på sin företagsidé. Tanken är att priset ska gå till en person eller en grupp av personer som gjort en förtjänstfull prestation inom näringslivet som kan kopplas till insatser gjorda under de senaste åren. Årets pris delas ut i maj i samband med invigningen av SM i UF-företagande i Stockholm.

Jeanette är glad över stolt över nomineringen:
– ”Det känns fantastiskt och hedrande att Nannynu! och jag blir nominerade till detta ärofyllda pris och få synas jämte dessa giganter till entreprenörer. Men med det enormt engagerade, underbara teamet på kontoret och ca 900 fantastiska barnvakter så är jag inte förvånad”. 

På Nannynu! är vi stolta över att vår grundare Jeanette Holm är en del av den fina skara utvalda entreprenörer som kan vinna priset. 

Ni kan rösta på Jeanette här.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier