Veckans stjärnbarnvakt - Zainab från Spånga | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt – Zainab från Spånga

Publicerat | februari 16, 2015 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt – Zainab från Spånga


Veckans stjärnbarnvakt- Zainab från Spånga

Zainab har arbetat hos oss sedan september 2014. Hon arbetar sedan starten i en familj som bor i Sollentuna där hon är väldigt uppskattad. Familjen berättar: Zainab är guld. Hon är en glad och rolig tjej som barnen gillar. Zainab tar egna initiativ och tar stort ansvar. Hon har lätt att leka och aktivera barnen. Vi har bara positiva ord att säga om henne. De leker på väg hem, bakar kaka, spelar spel, ritar och hon har ofta med sig egna målarbilder”. Vi på Nannynu! är glada att Zainab fortsätter hos oss 2015.

Zainab är 21 år gammal och bor i Rinkeby, Spånga. Förutom att jobba på Nannynu! studerar hon tredje året på Tensta gymnasium.

Varför tycker du att det är roligt att passa barn och jobba som barnvakt?
Jag har alltid haft det lätt med barn, hantera dem, leka och komma överens med barnet. Alla barn är väldigt unika och speciella på sitt eget sätt. Man får lära sig väldigt många saker, de har också en livlig fantasi. När man är med ett barn går jag till den nivån och kan lätt bara slappna av och vara barnslig. Man återgår till tidigare stadium när man är med dem. Mitt mål i framtiden är att bli kurator eller psykolog till barn vilket jag hoppas att jag blir. 

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
För man kan nå sin handledare när det passar en, annars kan man alltid vända sig till handledarens kollegor och få hjälp och svar på sina frågor. Sedan har Nannynu! kurser som de ser till att man klarar av för att kunna fortsätta jobba på Nannynu!. Jag trivs också väldigt mycket med min handledare, alla som jobbar där får säkert en väldig trevlig person som tar hand om en hela vägen.

Ditt bästa tips till andra barnvakter?
Var dig själv, försök att få barnet att skratta och ha kul med dig. Det är det bästa sättet att bygga upp barnets förtroende för dig. För då kommer de alltid vara lika glada när de träffar barnvakten.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier