Större förfrågan på barnvakt i Uppsala | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Större förfrågan på barnvakt i Uppsala

Publicerat | februari 16, 2015 | Kommentarer inaktiverade för Större förfrågan på barnvakt i Uppsala


Större förfrågan på barnvakt i Uppsala

Sedan Nannynu! grundades 2007 har fokus enbart riktats mot Stockholm läns barnfamiljer. Under maj 2014 valde Nannynu! att starta upp även i Uppsala län. Vi kan nu se att Uppsala stad gått om ett flertal av Stockholms kommuner, en efter en. Idag finns Nannynu!s åttonde största kundgrupp i Uppsala stad.

Att få barnvaktsbranschen att öka snabbt är en utmaning, särskilt när det kommer till att öppna upp i nya städer där den externa barnvaktstjänsten genom Rutavdraget inte slagit igenom med full kraft, förklarar Robert Bällstav, kommunikationsansvarig på Nannynu!. 

– Att få familjer att våga ta steget att söka barnvakt externt, utanför familj och vänskapskrets, är inte det enklaste. Det kan vara läskigt och nervöst att ta hjälp av någon utifrån som en inte känner från start. Det är först nu när vi lyckats få in ett antal kunder som inflödet ökar på allvar. Familjer rekommenderar andra familjer att söka hjälp via oss, det är det som fungerar allra bäst till en start. Att ens grannar eller arbetskollega har testat på en extern agentur, som Nannynu!, ger störst trygghet. Det är också rekommendationer, kund-till-kund, som till en start bygger på vår kundbas. Det var precis samma sak när vi startade upp i Stockholm och vi börjar också komma till det stadiet i Göteborg där vi startade upp december 2014, berättar Robert.

Elina Lundin, Uppsalaansvarig på Nannynu!, förklarar att det finns gott om kandidater med god erfarenhet av barnpassning i Uppsala, vi har några barnvakter som väntar på familjer nu idag, förklarar Elina. 

– Det är så roligt att det äntligen har rullat igång på riktigt i Uppsala! Nöjda familjer rekommenderar in nya familjer till oss, vilket är extra roligt då vi har fantastiska barnvakter i Uppsala som väntar på familjer.

Topp 10-listan över de kommuner där flest av våra familjer bor.

1 – Stockholms stad
2 – Nacka kommun
3 – Sollentuna kommun
4 – Täby kommun
5 – Lidingö stad
6 – Danderyds kommun
7 – Solna stad
8 – Uppsala stad
9 – Sundbybergs stad
10 – Huddinge kommun

Nannynu! har cirka 850 barnvakter och drygt 900 barnfamiljer som har hjälp. Här kan du läsa mer om Nannynu! i UNT och om Andrea, en av våra barnvakter från Uppsala.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier