Evelina Hedqvist, Rekryterare | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Evelina Hedqvist, Rekryterare

Publicerat | januari 22, 2015 | Kommentarer inaktiverade för Evelina Hedqvist, Rekryterare


Evelina Hedqvist, Rekryterare

Hej!

Evelina Hedqvist heter jag och jobbar sedan april 2014 som rekryterare på Nannynu! i Uppsala. Jag tycker det är otroligt roligt att få vara en del av Nannynu! och få möjligheten att arbeta tillsammans med fantastiska kollegor som jobbar efter samma mål – Barnpassning i världsklass!

Jag är uppvuxen i Södertälje men bor sedan några år tillbaka i Uppsala tillsammans med min sambo och vår treåriga dotter. När jag inte jobbar på Nannynu! så studerar jag till förskollärare på Uppsala universitet. Mitt intresse för barn och barns lärande började när jag själv fick barn, alla barn förtjänar den bästa starten i livet och att få vara en del av det är en fantastisk möjlighet och gåva. Som barnvakt hos oss får Du möjlighet att vara en del av ett barns liv, vilket privilegium!

En av de många härliga sakerna med mitt jobb är att få träffa så många kompetenta och trevliga kandidater som söker till oss. Om du känner att ett jobb som barnvakt hos oss på Nannynu! skulle vara något för dig så tveka inte att skicka in en ansökan. Om du skulle ha några frågor är du varmt välkommen att kontakta mig.

Hoppas vi ses!

Vänligen,

Evelina Hedqvist

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier