Viktoria Nilsson | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Viktoria Nilsson, Rekryterare

Publicerat | december 17, 2014 | Kommentarer inaktiverade för Viktoria Nilsson, Rekryterare


Hej!

Mitt namn är Viktoria och jag arbetar sedan december 2014 här på Nannynu!. Jag är stationerad i en av våra nya städer Malmö, där jag arbetar med rekryteringen.

Egna erfarenheter från barnpassning har lärt mig hur viktigt kontakten mellan familj och barnvakt är. Därför försöker jag eftersträva personligt engagemang och driv när jag arbetar. Det är viktigt att alla parter är nöjda för att det ska bli ett bra sammarbete. Nannynu! arbetar noggrant för att matcha familj med barnvakt och gör ett grundligt arbete för att alla parter ska bli nöjda.

Om du känner att det här är ett jobb för dig så tveka inte, sök idag. Jag ser fram emot att träffa dig!

Vänligen
Viktoria

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier