Lisa Jonason, Rekryterare | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Lisa Jonason, Rekryterare

Publicerat | december 17, 2014 | Kommentarer inaktiverade för Lisa Jonason, Rekryterare


Hej!

Jag heter Lisa Jonason och jobbar sedan december 2014 som rekryterare i Göteborg. Jag är så glad för att tjänsterna som Nannynu! erbjuder äntligen finns tillgängliga i Göteborg – nu kan även familjer här få hjälp med att lösa det kluriga vardagspusslet.

Själv bor jag strax utanför Göteborg i ett samhälle som heter Lerum. När jag inte jobbar som rekryterare på Nannynu! studerar jag till personalvetare vid Göteborgs Universitet; en utbildning som innehåller många ämnen som jag tycker är otroligt intressanta. På fritiden brukar jag umgås med nära och kära, spela piano och träna. Just nu är det fokus på löpning eftersom jag tränar inför det kommande Göteborgsvarvet – det blir mitt första halvmaraton!

När jag rekryterar barnvakter är mitt mål att hitta personer som är erfarna, engagerade, påhittiga och ansvarstagande. Detta för att både barn och föräldrar skall få en så bra upplevelse som möjligt.

Låter jobbet som barnvakt som något för dig? Skicka då in en ansökning till oss på Nannynu! Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till mig!

Vänliga hälsningar,
Lisa

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier