Sebastian Palmér, Konsultchef | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Sebastian Palmér, Konsultchef

Publicerat | december 15, 2014 | Kommentarer inaktiverade för Sebastian Palmér, Konsultchef


Hej!

Mitt namn är Sebastian och jag föddes på Södermalm år 1992. Livet tog mig vidare ut till de södra förorterna där jag nu huserar. På gymnasiet utbildade jag mig till kock, och efter utbildningen la jag det åt sidan och hamnade istället på en förskola. På förskolan jobbade jag i 2 år innan jag gick vidare för att sedan hamna här.

Den 17 november tog jag klivet in som konsultchef på Nannynu! och kände direkt att jag skulle flyta in bra bland mina kollegor, och även mina arbetsuppgifter. Det första som jag kände när jag började arbeta här är att service är det viktigaste när det gäller kontakten med både kunder och barnvakter. Det är något jag tycker är viktigt för att kunna skapa en god relation mellan mig, kund och barnvakt.

Vänligen
Sebastian

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier