Nannynu! expanderar till Storgöteborg och Stormalmö | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Nannynu! expanderar till Storgöteborg och Stormalmö

Publicerat | december 15, 2014 | Kommentarer inaktiverade för Nannynu! expanderar till Storgöteborg och Stormalmö


Nannynu! exmpanderar till Storgöteborg och Stormalmö

Vi har under en längre period planerat att starta upp i Malmö- & Göteborgsområdet. Nu är det klart att vi startar vår verksamhet i Storgöteborg och Stormalmö vid årsskiftet. Vi tror att det finns goda möjligheter att växa i båda regionerna då det varje månad kommer in barnvaktsförfrågningar från familjer runt om i länen. Det ska bli roligt att äntligen få möjlighet att kunna hjälpa dem.

Idag är vi på Nannynu! verksamma i Stockholm & Uppsala län. Vår vision är att på sikt finnas i hela Sverige men tror att Göteborg tillsammans med uppstarten i Malmö är det naturliga steget mot att bli rikstäckande. Förutom Stockholm och Uppsala är det framförallt i Storgöteborg och Stormalmö som det kommer in kundförfrågningar och jobbansökningar ifrån. Vi kommer ta emot jobbansökningar och kundförfrågningar från följande kommuner:

Storgöteborg
– Göteborg
– Partille
– Mölndal
– Kungsbacka
– Kungälv
– Härryda
– Lerum

Får vi in kundförfrågningar längre bort i Västra Götalands län som exempelvis Stenungsund, Borås och Alingsås så kommer vi försöka hjälpa även de familjerna. 

Stormalmö
– Malmö
– Lund
– Vellinge
– Lomma
– Burlöv
– Sjöbo
– Skurup
– Staffanstorp
– Svedala
– Trelleborg

Vi kommer även här försöka hjälpa familjer i Skåne län som bor utanför dessa kommuner. 

– Vi får varje vecka in jobbansökningar från Göteborg och Malmö som vi tyvärr har behövt tackat nej till. Det ska bli skönt att äntligen kunna erbjuda dem arbeten, säger Malin Lundblad, ansvarig för uppstarten i Göteborg & Malmö.

Nannynu! har just nu över 900 kunder och drygt 800 barnvakter. De allra flesta som arbetar hos oss är studerande, ofta personer mellan 17-22 år. I Göteborg & Malmö är personer som exempelvis studerar på förskolelärarprogrammet extra intressanta men alla sökanden mellan 17 år upp till pensionärer är intressanta, så länge de har en god erfarenhet av barnpassning sedan tidigare och kan visa referenser på det.

 

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier