Johan Karlsson, Kundansvarig | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Johan Karlsson, Kundansvarig

Publicerat | december 12, 2014 | Kommentarer inaktiverade för Johan Karlsson, Kundansvarig


Hej!

Jag heter Johan Karlsson och arbetar som kundansvarig på Nannynu!

Jag började här under november 2014 vilket gör mig till ett av de fräschaste tillskotten på kontoret.

Jag är uppvuxen i metropolen Mellerud i Dalsland och efter mina studier i Linköping på magisterprogrammet i personal- och arbetsvetenskap hamnade jag i Stockholm under hösten 2010. Här bor jag på Kungsholmen och trivs som fisken i vattnet med den sköna kombinationen av allt det stora utbud som innerstadslivet bjuder på ihop med den fina miljön.

Då jag är något av en sportnörd upptar det en stor del av min fritid och då främst fotboll, ishockey och amerikansk fotboll. Mest fokus riktas mot Liverpools framfart vilket har utrustat mig med ett stort tålamod och en förmåga att ta bakslag.

Förutom sport har jag ett stort musikintresse då jag går på konserter så ofta det går och alltid har hörlurarna i så fort jag lämnar i hemmet. På min Spotify spelas allt från Arctic monkeys, Chvrches, Interpol, Håkan Hellström, Lana del Rey, Markus Krunegård, The Kooks, Bloc party, Bombay bicycle club etc etc.

Här på Nannynu! stimuleras jag av att bistå till att familjer lyckas få ihop sitt vardagspussel i kombinationen med att hjälpa många unga människor ut i arbetslivet för att få sina första riktiga erfarenheter. Detta ihop med den härliga stämning och atmosfär som råder på kontoret bidrar till en härlig arbetsplats.

Tveka inte att höra av dig till mig för att hjälpa just din familj!

Johan

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier