Johan Antonsson, Konsultchef | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Johan Antonsson, Konsultchef

Publicerat | november 5, 2014 | Kommentarer inaktiverade för Johan Antonsson, Konsultchef


Johan Antonsson

Hej!

Johan Antonsson heter jag och jobbar som konsultchef här på Nannynu! Jag började i oktober månad 2014 och känner verkligen att jag har hittat rätt arbetsplats. Det känns bra att få hjälpa familjer och samtidigt kunna erbjuda yngre personer en chans att komma ut på arbetsmarknaden.

Jag är uppvuxen i Dalarna, flyttade till Oslo efter studenten men har nu landat i Stockholm för gott. På fritiden hittar jag gärna på saker med familj och vänner. När jag inte tränar, spelar LP skivor eller kollar på serier så försöker jag lära mig att spela gitarr, det går sådär om jag ska vara ärlig.

Mitt arbete som konsultchef innebär att ge varje familj och varje barnvakt bästa tänkbara service för att deras vardag ska flyta så bra som möjligt. Mitt mål är att kunna ge det lilla extra och att samtidigt ha roligt på jobbet! Därför känns det jätteroligt att jobba på Nannynu! då alla här har samma målsättning.

Tveka inte att höra av dig!

Med vänlig hälsning,

Johan

 

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier