Upplägg sporadiskt genom Nannynu! | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Sporadiskt behov

Publicerat | oktober 17, 2014 | Kommentarer inaktiverade för Sporadiskt behov


Barnpassning

Det vanligaste behovet efter regelbunden hämtning från förskola/skola är ett sporadiskt behov. Det brukar vara mellan 1-3 gånger i månaden, blandade tider & dagar. 

Sporadiska kvällar

 • Det kan vara par/föräldrar som någon/några gånger i månaden vill komma iväg på bio, middag eller fest. Det kan vara på både vardagar och helger. Här brukar vi placera ut barnvakter som redan jobbar hos en av våra familjer och som vill jobba lite extra i månaden.

Sporadiskt dagtid

 • Ibland kan det vara att en föräldraledig mamma eller pappa behöver avlastning någon gång i veckan/månaden för att gå på ett gym-pass, jobbmöte, träffa en vän eller bara få tid att hinna sova. Den här typen av pass brukar vara i några timmar (minimum 2½ timmar/tillfälle).

Sporadiska lämningar

 • De flesta familjer hos Nannynu! har hjälp med hämtning från förskola/skola, dock finns det några familjer som vill ha hjälp med lämning istället, alternativt blandat lämning och hämtning. Lämningen brukar se ut som så att barnvakten kommer hem till familjen mellan 6.00-7.30 för att hjälpa till med frukost och påklädning. Därefter brukar barnet och barnvakten tillsammans ta sig till förskolan/skolan. Minimum timantal är 3 timmar per tillfälle. Även om barnvakten endast blir inkallad för att jobba mellan 7.00-8.30 debiteras familjen med vårt minimumantal 3 timmar som barnvakten sedan får i lön.

Sporadiska heldagar eller VAB

 • Ett annat sporadiskt behov som ibland efterfrågas är enstaka heldagar. Det kan vara VAB eller det kan vara en specifik dag då föräldrarna måste jobba samtidigt som barnet väntar på förskoleplats. Exempel nummer två brukar gå att lösa. Då hittar vi i regel en barnvakt som jobbar deltid/har eftergymnasiala studier och har någon dag i veckan helt ledig. Gäller det VAB är det svårare. Vi tackar i regel nej till uppdrag där barnen har feber, influensa etc. på grund av risk för smitta till barnvakt. Vid feberfria dagar eller exempelvis en enklare förkylning brukar vi försöka hjälpa till. Det är dock helt upp till barnvakten ifall hen vill jobba.

Engångsuppdrag

 • Engångsuppdrag är när familjer, företag eller liknande behöver hjälp med barnpassning vid enstaka tillfällen. Då skickar vi en kandidat som redan jobbar hos oss och som är tillgänglig vid det önskade tillfället. Här har vi en annan prislista (219/438kr/h med eller utan Rutavdraget). Rutavdraget kan endast användas av privatpersoner i hemmet. Vid eventuell avbokning får kunden en avbokningsavgift. Under våra mest hektiska perioder; augusti, september och januari måste vi tyvärr tacka nej till engångsuppdragen.

 

Läs mer om upplägget hämtning från förskola & skola här
Läs mer om upplägget heltid & deltid här
Läs mer om sökprocessen ser ut här

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier