Nannynu! Heltid & deltid | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Heltids & deltidsupplägg

Publicerat | oktober 17, 2014 | Kommentarer inaktiverade för Heltids & deltidsupplägg


 

Något som efterfrågas är hur Nannynu!s möjligheter är att hjälpa till på heltid eller deltid. Vi har hjälpt flera familjer med sådana upplägg och brukar kunna lösa det behovet. Antingen tar vi en kandidat som finns ledig i vår ”barnvaktspool” eller så rekryterar vi in en passande kandidat till uppdraget.

Heltid

 • Heltidsuppläggen brukar se ut precis som de låter, heltid mellan måndag till fredag ca kl 7-15, 8-16 eller 9-17. Hur antalet timmar sprids ut går att bestämma från familj till familj. För att uppnå vårt rabatterade heltidspris på 20% krävs att heltidsupplägget är 160h/månad. Självklart räknar vi bort röda dagar samt om barnvakten skulle bli sjuk och ni därför behöver ställa in barnpassningen. Vi kan dock alltid försöka hitta en vikarie.

Deltid

 • En del familjer vill ha hjälp 2-3 heldagar i veckan. Det kan också se ut som så att barnvakten lämnar barnet på förskolan under morgonen måndag-fredag och sedan hämtar barnet runt 15/16. 3 timmar är minimum per tillfälle.

Anlitar ni barnvakten 60 timmar/månaden eller mer utgår 10 % rabatt på grundpriset.
Anlitar ni barnvakten 110 timmar/månaden eller mer utgår 15 % rabatt på grundpriset.
Anlitar ni barnvakten 160 timmar/månaden eller mer utgår 20 % rabatt på grundpriset.

Läs mer om våra grundpriser här.

 

Läs mer om upplägget hämtning från förskola & skola här
Läs mer om det sporadiska upplägget här
Läs mer om sökprocessen ser ut här

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier