Uppsalafamiljernas barnvaktsbehov ökar | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Uppsalafamiljernas barnvaktsbehov ökar – 20 % rabatt för nya kunder i Uppsala

Publicerat | oktober 14, 2014 | Kommentarer inaktiverade för Uppsalafamiljernas barnvaktsbehov ökar – 20 % rabatt för nya kunder i Uppsala


Nannynu! öppnade sin verksamhet i Uppsala län under den sena våren 2014. Efter en försiktig inledning har nu familjerna börjat höra av sig. Under september blev den tionde Uppsalafamiljen matchad med en barnvakt.

De familjer som blivit matchade är från Uppsala, Knivsta, Gimo, Björklinge och Bålsta.

– Det är fantastiskt roligt att det börjat komma in en del kunder runt i Uppsala. Extra roligt är det att familjerna runt i Uppsala får så himla kompetenta barnvakter, säger Uppsalaansvarige Elina Lundin.

Under september månad arbetade alla Nannynu!s drygt 800 barnvakter över 10 000 timmar vilket är första gången vi når den barriären. Det firar vi genom att ge alla nya familjer inom Uppsala län som skickar in en barnvaktsförfrågan senast 31 oktober 20 % rabatt under de två första månaderna de har hjälp.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier