Kristin Staffas, Rekryteringsassistent | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Kristin Staffas, Rekryteringsassistent

Publicerat | oktober 10, 2014 | Kommentarer inaktiverade för Kristin Staffas, Rekryteringsassistent


Kristin

Hej!

Jag heter Kristin Staffas och jag arbetar sedan sommaren 2014 som rekryteringsassistent på NannyNu! Innan jag började här på kontoret extrajobbade jag som barnvakt parallellt med mina gymnasiestudier. I mitt arbete med rekryteringen vill jag hjälpa ungdommar att få möjlighet till samma roliga och givande extrajobb som jag hade.

Jag har alltid rest mycket med familjen men är uppvuxen i Stockholm, Moskva och Växjö. Nu bor jag i Danderyd med min mamma, pappa och lillebror. I framtiden vill jag läsa på universitetet, exakt till vad vet jag inte än. Att inte veta vad framtiden har att erbjuda gör mig ingenting, för jag vet att just nu bjuder varje dag på roliga arbetsuppgifter, en skön atmosfär och kollegor i världsklass.

Vänliga hälsningar

Kristin Staffas

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier