Fredrik Pettersson, Rekryterare | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Fredrik Pettersson, Rekryterare

Publicerat | oktober 10, 2014 | Kommentarer inaktiverade för Fredrik Pettersson, Rekryterare


Hej!

Jag heter Fredrik Pettersson och började som rekryteringsassistent på företaget i januari 2014. Sedan augusti samma år har jag arbetat med urval och intervjuer på företaget och uppskattar alla möten med drivna och professionella kandidater.

Jag är uppvuxen i Östersund och bor sedan 2008 i Uppsala där jag läste till en kandidatexamen i socialpsykologi.  Under tiden bodde jag i kollektiv med flera barn och insåg då hur givande och roligt det är att ha barn kring sig.

Jag strävar efter att ge våra familjer kreativa, pedagogiska och påhittiga barnvakter med personlighet och hjärta. Jag gläds varje dag åt att träffa potentiella medarbetare som kan leverera en bra tjänst med en grund i kvalitet och säkerhet.

Jag ser fram emot att höra från dig!

Vänligen

Fredrik Pettersson

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier