Emilia Karlsson, Konsultchef | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Emilia Karlsson, Konsultchef

Publicerat | oktober 10, 2014 | Kommentarer inaktiverade för Emilia Karlsson, Konsultchef


Hej!

Mitt namn är Emilia Karlsson och jag jobbar som konsultchef här på Nannynu! Jag började min resa på Nannynu! som rekryterare i september 2014 och tycker nu att det ska bli väldigt kul att bli involverad i nästa steg av processen. Det känns väldigt spännande att få följa barnvakterna i deras arbete och få möjligheten att underlätta våra kunders vardag. Nannynu! är ett företag där vi försöker lösa familjers livspussel samtidigt som vi ger många unga människor möjligheten att ta sig in på arbetsmarknaden, något som jag själv tycker är väldigt viktigt.

Jag är uppvuxen i småländska Emmaboda men bor sedan sommaren 2014 på Gärdet tillsammans med min sambo. Innan jag flyttade till Stockholm bodde jag i Linköping där jag under några fantastiskt roliga och intressanta år utbildat mig till personalvetare. Jag har även efter gymnasiet spenderat 9 månader i London där jag jobbade som servitris och utvecklades som person. Min fritid spenderar jag oftast med vänner och sambo och så fort jag får chansen åker jag hem till de småländska skogarna för att hälsa på familjen och vänner där.

Jag strävar ständigt efter att leverera en hög kvalité på den service jag ger i kombination med ett personligt engagemang och ett mål i att såväl barnvakt som kund ska känna sig väl bemött och säkra på att vi är rätt företag för dem.

Hör gärna av dig!

Vänligen

Emilia Karlsson

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier