Veckans stjärna - Makda | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärna

Publicerat | oktober 6, 2014 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärna


Makda

Makda har arbetat för Nannynu! sedan maj 2014 i en familj med två barn. Familjen berättar att Makda ofta har idéer om vad hon vill göra med barnen när hon kommer dit. Hon provar gärna sådant hon har lärt sig under sin utbildning. De beskriver Makda som en flexibel, ordningsam och ansvarsfull barnvakt. Hon återkopplar spontant efter att ha varit med barnen och hon kan vara kreativ när familjen inte har hunnit förbereda någon speciell aktivitet för barnen. Vi kan inte annat än instämma i att Makda är en toppenbarnvakt som är positiv, ansvarsfull och lätt att kommunicera med.

Makda från Kista är 20 år gammal och studerar på Stockholms universitet till förskolelärare. Familjen hon arbetar hos bor i Sundbyberg.

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?
Jag tycker att det är kul att passa barn eftersom de är så roliga och man vet aldrig vad barnen kan säga eller ska göra. De är oförutsägbara och det är det som gör det roligt, ena dagen är inte den andra lik!

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
Det bästa med Nannynu är att man känner sig uppskattad och välkommen! De tar väl hand om sina anställda och anpassar jobbet efter ens situation.

Vilka guldkorn finns i området där du passar barnen?
En plats som barnen gillar och oftast vill gå till heter Tuvanparken. De älskar att klättra, gunga och åka rutschkana!

Vilka faror finns det i området där du passar barn?
De faror som finns i området är nog vägen till och från parken eftersom man går längs gatan på trottoaren nästan hela vägen dit. Det är inte mycket trafik på den gatan men det gäller att hålla koll på barnen och se till att man håller i handen och koncentrerar sig på omgivningen.

Ditt bästa tips till andra barnvakter? 
Att lyssna på barnen och göra barnen delaktiga i beslut om aktiviteter. Det vinner alla på då barnen får vara med och bestämma vilken aktivitet vi ska göra.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier