RUT har aldrig varit större än vad det är idag på Nannynu! | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Rut-användandet för barnpassning har aldrig varit större

Publicerat | september 11, 2014 | Kommentarer inaktiverade för Rut-användandet för barnpassning har aldrig varit större


Barnpassning2

Användningen av barnvaktstimmar genom Nannynu! har under de tre föregående åren ökat mellan 13-21 % räknat mot föregående år. Under augusti 2014 ökade kundinflödet med hela 46 % i jämförelse med 2013 års inflöde.

Per Danckwardt, VD på Nannynu, säger:

– Det är fantastiskt kul att barnvaktsbehovet bara fortsätter. Vi trodde att ökningen skulle minska, bli mer och mer jämn för varje år och att behovet efter barnvakt inte skulle öka så explosivt framöver. Att det nu ökat så drastiskt med nästan 50 % är fantastiskt roligt.  

I dagsläget rekryteras det in erfarna kandidater kontinuerligt. Vi håller under september runt 20 intervjuer dagligen och gör allt för att ge så många barnfamiljer som möjligt en barnvakt. Viktigt är dock att fortsätta behålla en god erfarenhet hos alla barnvakter trots det stora antalet. Att ökningen är så stor just i augusti och september månad tror vi på Nannynu! beror på att vardagspusslet blir extra påtagligt för familjerna efter sommarsemestern. Från augusti är det just hämtning från förskola som de flesta familjer behöver ha extra hjälp med. Ju längre vi kommer in i terminen, desto fler kunder hör av sig för att få hjälp någon gång i månaden, exempelvis för att komma iväg på en biofilm, restaurangbesök eller fest.

Under augusti månad har 144 familjer fått en ny barnvakt av Nannynu! Vi hoppas kunna bemanna alla de familjer som just nu väntar på att få en barnvakt.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier