Veckans stjärna - Ida | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärna

Publicerat | september 8, 2014 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärna


Ida P

”Hon är en fantastisk tjej! Vi är mycket nöjda!”, berättar en av de familjer Ida hjälper för oss.

Ida är 19 år gammal och bor i Tyresö men kommer sedan innan från Gotland. Ida jobbar hos flera av våra familjer runt om i Stockholm mellan Vasastan till Enskede. Vid sidan av Nannynu arbetar hon även som Barista, lärarvikarie och inom äldrevården. På fritiden tävlar hon i hästhoppning på sin halvblodsvalack ”Spartacus”. Tidigare kombinerade Ida sitt arbete hos oss med gymnasiestudier men efter studenten i somras har Ida velat jobbat mer vilket vi självklart hjälpt henne med. Ida är en positiv, framåt och driven tjej. Hon är och har varit mycket uppskattad i sina familjer av såväl barn som vuxna.

Här nedan berättar Ida om hur det är att jobba på Nannynu! och varför hon tycker om att vara barnvakt.

Jag tycker att det är otroligt roligt att passa barn, dels för att ingen dag är den andra lik och för att jag verkligen uppskattar att se barnen utvecklas.

Att få vara med och dela lyckan med familjerna, allt från att vara delaktig i deras barns skolstarter till att få se dem gå för första gången är en härlig grej att få vara med om, även om det inte är ens egna barn. En annan sak som är fantastiskt med jobbet som nanny är att barnen liksom föräldrarna visar enorm uppskattning, det räcker långt för att tycka att jobbet jag gör är värdefullt!

Av alla parker, museum och liknande vi besökt så är min favorit Vasaparken.  Barnen kan göra många olika saker och alla aktiviteter är anpassade för olika åldrar, vilket gör mitt jobb som barnvakt något lättare eftersom alla är sysselsatta. Faror i området har jag ännu inte märkt av några större, men för de minsta barnen så är alltid trappor och sluttningar något som de alltid ska hålla på vid. Det är inte något vidare bra ställe att hålla till på då de lätt tappar balansen och ramlar.

Mitt tips till andra barnvakter är att våga fråga föräldrarna i familjen om det exempel är okej att åka iväg eller göra någon utflykt i området. Det är något som gör vardagen till det lilla extra för barnen. ”Mina” barn uppskattar jättemycket när vi åker på museum, till nya parker eller exempelvis bara går ut och cyklar lite i området. I övrigt så tror jag också att man kommer väldigt långt med ett leende, så kom alltid glad till jobbet!

 

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier