Nannynu! veckans citat | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans citat

Publicerat | augusti 20, 2014 | Kommentarer inaktiverade för Veckans citat

Hösten är igång på Nannynu!

Vi får nu in många nya familjer och barnvakter och våra kurser (Nannycertifieringen och Barn-Hlr & barnolycksfall) är igång. Vi jobbar även mycket med att följa upp hur det går för våra barnvakter och familjer. Nedan följer några uppföljningar vi fått äran att ta del av senaste tiden:

Citat från barnvakter:

Hej Erik! Jag trivs mer än bra måste jag faktiskt säga, tycker att det är helt sjukt kul under mina arbetspass och har aldrig varit så glad förut över att tänka ”imorgon jobbar jag efter skolan”. Jag ser alltid fram emot mina arbetspass! Barnen är helt underbara, mysiga och jag har fått väldigt bra kontakt med de på kort tid faktiskt! Är jätteglad över att få jobba hos er på nanny och hos familjen!/  Mvh Lina

Hej Lina! Allt går bara fint hos familjen, jag längtar alltid tillbaka till barnen när jag går därifrån så det känns verkligen som om jag hamnat rätt. Vänliga hälsningar Emelie

Hej Elina, tack för ditt email. Vad roligt att höra att Isabelle trivs med att vår son. Kontakten med dig var bra, och du tog kontakt med mig redan dagen efter att jag hade sänt in en förfrågan till Nanny Nu. Det var uppskattat! Jag visste inte vad jag skulle förvänta mig, men jag kände att Nannynu var ett seriöst företag och det kändes tryggt. Det är också bra att du följer upp och ser till att både barnvakt och kund är nöjda. Det gör att man litar på företaget. Jag tycker att ni har gjort ett bra jobb och Isabelle är en fin barnvakt åt vår son. Med vänlig hälsning Kristina

Citat från kunder:

Hej Erik! Johanna är guld vill jag bara tala om! I fredags när vi kom hem hade hon och tjejerna bakat tårta :) Ni är magiska på att hitta fantastiskt duktiga tjejer, hälsa rekryterarna det! Hälsningar, Jenny

Hej. Vi trivs bra ihop. Alla tycker att hon är fantastisk! Mvh, Miriam

Hej! Det fungerar mycket bra! Hanna är mycket omtyckt av båda barnen och även av oss föräldrar så klart! Hon har ställt upp på kort varsel och håller tider och allt fungerar som det ska. Vi är väldigt glada över att Hanna hjälper oss med barnen och att det fungerar så bra. Mvh Helen 

Om du vill läsa fler referenser från familjer klicka här

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier