Nannynu! behöver anställa fler än 500 personer under hösten | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Nannynu! behöver anställa fler än 500 personer under hösten

Publicerat | augusti 14, 2014 | Kommentarer inaktiverade för Nannynu! behöver anställa fler än 500 personer under hösten


Evelina Sadeghii

För många är de sista semesterdagarna till ända och nu börjar vardagen igen och med den allt som får tiden att räcka till. Vi beräknar att anställa 569 personer fram till årsskiftet och efterfrågan är redan väldigt stor på våra duktiga barnvakter.

Varje år matchas hundratals familjer med våra duktiga barnvakter och kundinflödet når nya höjder i år. Hösten 2013 tog vi in 495 nya barnvakter, något som måste öka denna höst sett till det stora intresset bland Stockholms barnfamiljer. Vi behöver varenda ansökan vi kan få in för att täcka den stora efterfrågan. I dagsläget är det framför allt unga tjejer som studerar på gymnasiet eller universitet som söker sig till oss och vi hoppas att kunna nå ut bättre även till killar och såväl unga som mer seniora barnpassare, hos oss är alla välkomna!

Just nu ha vi brist på barnvakter i:

Stockholms innerstad, Solna, Hägersten, Lidingö, Nacka, Bromma, Enskede, Danderyd, Sollentuna, Täby och Järfälla. Intresset är även stort utanför dessa regioner.

Att jobba som barnvakt är ett jättebra extrajobb som fungerar utmärkt i kombination med studier eller deltidsarbete. Våra barnvakter är uppskattade av familjerna där de arbetar och tycker det är fantastiskt att få vara med och se barnen utvecklas. Läs gärna med bland våra veckans stjärnor om vad de gör tillsammans med barnen.

Om du känner någon som kan vara intresserad så be dem kika förbi hos oss på www.nanny.nu och skicka in en ansökan, vi och de familjer som vänder sig till oss behöver varje person vi kan hitta just nu. Våra kriterier är följande:

– Du ska ha god erfarenhet av barnpassning, förskola eller liknande. (Även släkt räknas in här)

– Du ska fylla minst 18 år under året

– Du ska bo inom Stockholms län.

– Du ska ha goda referenser på barnpassning och ha ett ”grönt” belastningsutdrag.

– Du ska ha ett stort intresse för barn.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier