Veckans citat | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans citat

Publicerat | juni 30, 2014 | Kommentarer inaktiverade för Veckans citat

Fina ord från familjer och barnvakter

Varje dag får vi in fina uppföljningar från barnvakter och familjer vilket vi tycker är väldigt roligt. Vi tycker att det är viktigt att följa med barnvakt och familj under resans gång och arbetar därför mycket med regelbundna uppföljningar för att följa upp hur det går. Nedan är några vi fått äran att ta del av:

Citat från barnvakter:

Hej Lina,
Jag tycker att det går väldigt bra med familjen. Jag och barnen har lärt känna varandra och vi har roligt ihop. Jag hämtar dom en gång i veckan och sedan går vi hem och leker och äter mat. Den senaste tiden har vi kunnat vara ute i det fina och varma vädret. Vi leker med tåg, läser böcker, ritar, spelar fotboll, leker på lekplatsen och mycket mer. Den minsta killen börjar snart och prata och det är intressant att se hur han utvecklas vecka från vecka. Med vänlig hälsning Josefin

Hej Rebecca,
Jag är jättenöjd! Jag upplever familjen som mycket välkomnande och trevliga, så det känns verkligen jätteskönt. Dottern är en jättesöt, sprallig och minst sagt väluppfostrad flicka. Det är verkligen ett nöje att ta hand om henne! Det värmer att höra sådan fin feedback från familjen redan efter en så kort period. Jag ser framemot att fortsätta jobba med familjen! Vänligen, Sara

Citat från kunder:

Hej Erik,
Vi är supernöjda med Sofia. D
et är bra ordning på Sofia. Hon har full koll, erbjuder sig att laga mat, plockar undan etc. Hon är mycket ansvarsfull och vi känner full trygghet. Kommunikationen är strålande, Sofia ligger hela tiden före i tanken och har stor tydlighet i tillgänglighet, tider etc. Barnen älskar Sofia och dom leker jättebra tillsammans, allt från utelek till pyssel hemma. Med vänlig hälsning Magnus

Hej Elina,
Johanna är väldigt ordningsam och det är helt undanplockat när vi kommer hem. Vi känner oss trygga med henne, och hon är ansvarsfull och ärlig. 
Kommunikationen funkar utmärkt. Våra barn är ju så stora så dom berättar allt själva men hon berättar lite kort om vad dom gjort vilket räcker. Hon är mycket kreativ. Hade med sig eget garn och gjorde vänskapsarmband med barnen, spelar fotboll, hoppar studsmatta etc. Med vänlig hälsning Karin

Om du vill läsa fler referenser från familjer klicka här

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier