Kundundersökning – så tycker våra familjer om Nannynu! | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Kundundersökning – så tycker våra familjer om Nannynu!

Publicerat | juni 12, 2014 | Kommentarer inaktiverade för Kundundersökning – så tycker våra familjer om Nannynu!

Under april månad genomförde vi för andra året vår stora kundundersökning, även detta år fick vi ett fint resultat som vi är mycket stolta över. Undersökningen är gjord av Nannynu!

Att få en inblick i hur våra kunder upplever oss är väldigt viktigt för oss för att kunna utvecklas och för att ge våra kunder bästa möjliga service. Vi vill fånga upp såväl vad som fungerar bra som vad som kan förbättras. Detta år deltog 367 av 830 kunder, vi är oerhört tacksamma till er som tog er tid och besvarade våra frågor.

Det är roligt att kunna jämföra årets resultat med föregående år. Det vi kan se är att det är i överlag samma resultat som förra året vilket är roligt då vi i år fått 73 fler svar. Genomgående är det en större andel procent som svarat 5 (instämmer helt) istället för 4, vilket är en rolig utveckling vi är glada över.

Vi är mycket stolta över att 99,2 % av kunderna som deltog gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Nedan följer en sammanfattning av resultatet, i frågorna avser Nannynu! personalen på kontoret.


Här kan du läsa om förra årets resultat

Vi gör kontinuerligt uppföljningar med våra kunder, om du vill läsa mer om hur våra kunder upplever oss klicka här.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier