Veckans citat | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans citat

Publicerat | juni 10, 2014 | Kommentarer inaktiverade för Veckans citat

Fina ord från familjer och barnvakter

Varje dag får vi in fina uppföljningar från barnvakter och familjer vilket vi tycker är väldigt roligt. Vi tycker att det är viktigt att följa med barnvakt och familj under resans gång och arbetar därför mycket med regelbundna uppföljningar för att följa upp hur det går. Nedan är några vi fått äran att ta del av:

Citat från barnvakter:

Hej Rebecca,
Det är bara bra med mig och det flyter på jättebra med min familj! Känner att jag har fått bra kontakt med både barnen och föräldrarna vilket känns jättekul så jag jobbar på nu en gång till två gånger i veckan och är supernöjd verkligen!Hälsningar Elise

Hej Elina,
Det går superbra med båda familjerna jag jobbar med! Jag är verkligen nöjd med familjerna ni hittade till mig. Tack så mycket för hjälpen.
Vänliga hälsningar, Victoria

Citat från kunder:

Hi Lina,
Thank you again for all your good service. We are really happy with Nanny.nu and the babysitters. Best regards Raquel

Hej Lina,
Vi tycker att allt har gått väldigt bra. Barnen tycker om Linnea och ser fram mot att träffa henne, vilket såklart känns jättebra för oss också. Linnea har därmed motsvarat våra förhoppningar med råge, och det känns som en extra bonus att hon dessutom pluggar till förskolelärare på högskolan vilket för oss visar på ett stort intresse och engagemang för barn. Även kontakten med er har känts väldigt bra och proffsig. Sammantaget är vi mycket nöjda : ) Vänliga hälsningar Sara

Om du vill läsa fler referenser från familjer klicka här

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier