HLR- och olycksfallskurs för våra familjer | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

HLR- och olycksfallskurs för våra familjer

Publicerat | juni 10, 2014 | Kommentarer inaktiverade för HLR- och olycksfallskurs för våra familjer

HLR dockor

Kursen som kan rädda liv

Flera gånger i månaden har vi  för våra barnvakter en HLR och olycksfallskurs som är inriktad på barn. Denna kurs kan rädda liv och vi strävar efter att både familjer och barnvakter skall känna sig trygga. Förra veckan erbjöd vi denna kurs även för våra familjer vilket var mycket uppskattat. Det är en kurs där deltagarna får vara aktiva och öva på dockor och få kunskap om bland annat hjärt- och lungräddning, luftvägsstopp, drunkning, skallskador, brännskador, sårskador och förgiftning. Utöver detta tränas deltagarna i att få ett ökat riskmedvetande för att kunna förebygga olyckor.

Vår instruktör Christine Saverstam höll kursen för våra familjer. Hon har en gedigen erfarenhet, hon är barnsjuksköterska sedan 19 år tillbaka och arbetar på en av Sveriges största akutmottagningar för barn, utöver detta har hon lång erfarenhet av utbildning av personal inom akutsjukvård samt SOS Alarm.

Här kan du läsa mer om vanliga frågor kring barn och olycksfall

Vi har även en frågespalt så om du har någon fråga du vill ställa är du välkommen att fråga Christine här, hlr@nanny.nu

Christine

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier