Nannynu! Veckans citat | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans citat

Publicerat | maj 30, 2014 | Kommentarer inaktiverade för Veckans citat

Fina ord från familjer och barnvakter

Varje dag får vi in fina uppföljningar från barnvakter och familjer vilket vi tycker är väldigt roligt. Vi tycker att det är viktigt att följa med barnvakt och familj under resans gång och arbetar därför mycket med regelbundna uppföljningar för att följa upp hur det går. Nedan är några vi fått äran att ta del av:

Citat från barnvakter:

Hej Lina,
Det fungerar utmärkt. Jag trivs verkligen i familjen och har verkligen lärt känna barnen bra och ser alltid fram emot att gå dit. Även om jag denna terminen haft mycket att göra är denna familj något som jag verkligen prioriterar. Det är kul när man hittat en familj man vill vara kvar vid och se barnen utvecklas och växa. Barnen är underbara och duktiga, charmtroll hela högen. Jag känner bra stöd i föräldrarna och vi kommer mycket bra överens. Med vänlig hälsning Fia-Maria

Hej Rebecca,
Allting fungerar toppen!! Familjen är hur trevliga som helst och barnen är snälla :) Jag har satt upp ett schema nu fram till sommaren på utomhus aktiviteter som barnen vill göra, då jag passar på att vara utomhus när det är fint väder! Är hur nöjd som helst med familjen och allting går strålande! Med vänlig hälsning Julia

Citat från kunder:

Hej Erik,
Jag kan inte tänka mig att vi skulle ha någon annan barnvakt än Malin; hon är helt enkelt toppen och vi är mer än nöjda med henne. Med vänlig hälsning, Marie 

Hej Erik,
Sara är kanon (otroligt ansvarsfullt!) och barnen älskar henne, Jag får se till att få in mina ’requests’ till henne i tid så jag får henne när jag vill :)
Med vänlig hälsning Miriam.

Om du vill läsa fler referenser från familjer klicka här

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier