Nannynu! Veckans stjärna | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärna

Publicerat | maj 28, 2014 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärna

Evelina Sadeghii

Evelina blir 18 år i år och studerar andra året på gymnasiet, linjen sambeteende. Utöver arbetar hon som barnvakt på Nannynu! och på fritiden tycker hon om att träna och umgås med vänner.

Evelina är en barnvakt i världsklass! Hon började denna termin och hjälper idag två familjer via oss och är mycket uppskattad av sina familjer och av oss på Nannynu! En familj säger bland annat att hon smälte in direkt som en femte person i deras familj, de gillar henne jättemycket och barnen älskar henne. Hon beskrivs bland annat som trygg, glad, omtänksam och uppfinningsrik. En perfekt barnvakt helt enkelt! Vi på Nannynu! håller med, hon är ansvarstagande och engagerad och det är alltid roligt att ha kontakt med Evelina. Vi är så glada och tacksamma över att ha henne hos oss.

Nedan berättar Evelina varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Idag har Nannynu! över 700 anställda barnvakter.

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?
För det första älskar jag barn, sen är det så kul för man känner sig som ett barn igen. Jag gör massa roliga grejer med barnen som jag annars inte skulle göra, och jag tänker inte på att jag faktiskt är 17 år. Jag blir glad av att umgås med dem.

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
För att man har en bra kontakt med sin handledare, det känns säkert och det är en trygghet att kunna ringa sin handledare om jag skulle behöva hjälp, de visar intresse och är supergulliga.

Ditt bästa tips till andra barnvakter?
Släpp loss, lek verkligen med barnen och gör det de vill göra, för det tycker de är superkul! Kom med förslag om vad ni kan göra, det uppskattas verkligen.

Nedan har Evelina skrivit hur en arbetsdag kan se ut:
Passet började med att jag gick och hämtade ena flickan på skolan, vi gick sedan hem då hennes syster redan var hemma med en kompis. Vi började med att äta mellanmål. Sedan åkte den äldsta flickan på basket medan den yngre och jag bestämde oss för att rita lite. Vid 5 tiden började jag med middagen som vi brukar äta vid halv 6. Efter middagen gick vi ut och plingade på kompisar och frågade om de ville sparkcykla med oss, vilket de ville. Medan vi var ute så kom den äldre flickan hem från basketen då gick jag in och gjorde henne sällskap medan hon åt. Efter det så gick vi ut och var med hennes lillasyster och hennes kompisar. Vid halv 7 tiden kom deras mamma hem och som vanligt stod mamman och jag och pratade en bra stund om allt barnen och jag hade gjort och massa annat trevligt.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier