Therese Kungberg, Vice VD | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Therese Kungberg, Vice VD

Publicerat | maj 27, 2014 | Kommentarer inaktiverade för Therese Kungberg, Vice VD

Therese K

Hej,

Det är jag som är Therese Kungberg, Vice VD för Nannynu!, snart 34 år och bor i Täby med min man och 2 åriga son.

Varje morgon när jag kliver in genom dörrarna på Nannynu! känner jag mig glad, jag har enormt bra medarbetare som är positiva och alltid hjälper till, jag arbetar i en miljö där allting är möjligt och det är okej att misslyckas. Vi stöttar och pushar varandra till nya nivåer vilket är något jag aldrig upplevt på en arbetsplats tidigare.

Jag har en bakgrund inom beteendevetenskap och psykologi från Luleå och Uppsala Universitet. Jag har tidigare arbetat med personalfrågor på ett konsultföretag och jag visste redan då att det är människor och service som jag vill arbeta med.

Jag har varit delaktig i  Nannynu! sedan hösten 2008 och under den här tiden har det hänt en hel del. Jag har arbetat med det mesta inom företaget, kundansvarig, rekrytering, operativt ansvarig samt nu senast ekonomi samt projekt. Och det passar mig som handen i handsken då jag älskar att lära mig nytt och utvecklas.

När jag tänker på framtiden så ser jag bara möjligheter, vi ger familjer mer kvalité tillsammans med det bästa de har, sina barn. Dessutom får vi även möjlighet att utveckla och erbjuda ungdomar möjligheten att komma ut i arbetslivet. Man kan inte ha en bättre arbetsplats tycker jag.

Det var lite kortfattat om mig, är det något du funderar på angående företaget eller annat ser jag fram mot ditt email eller samtal.

Vänligen

Therese Kungberg

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier