Veckans citat | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans citat

Publicerat | maj 22, 2014 | Kommentarer inaktiverade för Veckans citat

Fina ord från familjer och barnvakter

Varje dag får vi in fina uppföljningar från barnvakter och familjer vilket vi tycker är väldigt roligt. Vi tycker att det är viktigt att följa med barnvakt och familj under resans gång och arbetar därför mycket med regelbundna uppföljningar för att följa upp hur det går. Nedan är några vi fått äran att ta del av:

Citat från barnvakter:

 Hej Erik,
Det har gått och går bara bra:) Familjen är jättehärlig och lilla pojken och jag blev bästa kompisar redan första dagen! Han är så social och busig och är jättehärlig att vara med på dagarna! Med vänlig hälsning Annica 

 Hej Lina,
Jag tycker att det går väldigt bra med familjen. Jag och barnen har lärt känna varandra och vi har roligt ihop. Jag hämtar dom en gång i veckan och sedan går vi hem och  leker och äter mat. Den senaste tiden har vi kunnat vara ute i det fina och varma vädret. Vi leker med tåg, läser böcker, ritar, spelar fotboll, leker på lekplatsen och  mycket mer. Den minsta killen börjar snart att prata och det är intressant att se hur han utvecklas vecka från vecka. Med vänlig hälsning Josefin

Citat från kunder:

Hej Elina, 
Allt fungerar alldeles utmärkt, tack! Angelica är en del av familjen och vi är otroligt nöjda med både henne och mer er service! Bästa hälsningar Tanja

Hej Lina,
Det fungerar oerhört bra och vi är supernöjda med Fias hjälp, hon är en pärla! Barnen gillar henne skarpt, och vi föräldrar gillar henne skarpt. Vänligen Eleonor

Om du vill läsa fler referenser från familjer klicka här

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier